Pāriet uz saturu

Sāksim paši kaut ko darīt!

Forums Biedri

10 replies to this topic

Aptauja: Noteikumi (12 lietotājs(-i), kas balsojuši)

Tātad, vai jūs vēlētos, lai foruma noteikumi būtu vienkāršāki?

1. (9 balsis [75.00%] - Skatīt)

Procenti no balsu kopskaita: 75.00%

2. (3 balsis [25.00%] - Skatīt)

Procenti no balsu kopskaita: 25.00%

Balss

#1 Rintins

Pozitīvi lādēts!

• Boss
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 790 Raksti:
  • Dzimums:vīrietis
  • Atrašanās vieta:RintinS
  • Intereses:Ielu Vingrošana!
  • POTW Uzvaras:2

Sarakstīts 10 September 2011 - 22:29

Sveiki Since`s biedri. Jums jau nav apnikusi šī garlaicība, kas ir forumā, tukšie serveri, nepārspējami stingrie noteikumi? Man ir!
Vēlos jūs mudināt veidot sinci tādu kādu jūs to gribat redzēt.
Pats pirmais ar ko sāksim, kas arī ir Since`s klupšanas akmens ir nepārspējami stingrie noteikumi, kas aizbiedē gandrīz katru jauniņo.
Jūs varat izvēlēties vai atstāt šos pašus noteikumus, vai izveidot citus-vienkāršākus, ne tik stingrus kā pašreizējie. Protams, komentārā arī pamatojat savu izvēlni.
ps: Par galīgu haosu un pok3 valodu jau te mēs visi nepārvērtīsim. Par to varat neuztraukties.

Ja šī aptauja sekmēsies ar vairākuma balsu par Foruma Kārtības Noteikumu mainīšanu, tad jau tuvākajā, laikā jūs paši varēsiet izpausties tos veidojot.

Pēc tam arī ķersimies pie Piespraustajām tēmām un Paraugiem.

Pa vidu šim juceklim būs arī neliela aptauja par nākamajiem serveriem. Kādus modus/pluginus/skinus/mapes likt, jo pašreiz serveri nav pieejami.

Ceru uz atsaucību, jo aktīvi cilvēki šeit ir palikuši tikai Since`s Veterāni, kam ir ko teikt šai sakarā. Vismaz es tā ceru.

#2 Pokie

Morālā inde!

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1070 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Jelgava
  • POTW Uzvaras:1
  • UD Uzvaras:3

Sarakstīts 11 September 2011 - 13:01

Sen jau esmu teicis, ka noteikumi tieši rakstiskā ziņā ir pārāk stingri, protams, ir bijuši gadījumi, kad cilvēks raksta tā ka nevar saprast neko no viņa teiktā, bet tādu gadījumu nav daudz. Bieži vien tiek aizrādīts par komatu kļūdām (kura pēc izlabojuma tāpat nav pareiza) vai vienkārši neieliktu beigu pieturzīmi. Tam arī ir domāti regulatori, lai labotu šīs kļūdas, jo neviens cs'eris nevēlas vēl savu brīvo laiku pavadīt skolā.
Serveros nekas nenotiks līdz tam, kad būs serveri, kuri cilvēkiem patiks(populāri) +salaboti, bet par serveriem es neko nevaru teikt.

#3 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Visur kur vēlos.

Sarakstīts 12 September 2011 - 19:36

Varbūt iedod piemērus, kuri noteikumi tev šķiet par stingru?Man nu nemaz nav sajūta, ka es atrastos skolā.Visas šīs rakstības detaļas dod daudz vieglāk un ātrāk saprast otra rakstīto! ;)

#4 Gii

Vietējais

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 751 Raksti:
  • UD Uzvaras:2

Sarakstīts 15 September 2011 - 00:59

Varbūt kādam mans ieteikums liksies muļķīgs vai absurds, taču es iesaku anulēt visus noteikumus forumā. Lai cilvēki nāk un veido topikus un postus kā viņiem liekas vieglāk. Tai pat laikā, moderātori, lai darbojas pēc saviem pieņēmumiem un soda, labo vai atstāj kā ir. Un tādā veidā laika gaita arī pamazām, pamazām veidot foruma noteikumus, balstoties uz populārākajiem pārkāpumiem un kļūdām.

Lai cilveks, jūtas kā cilvēks un mācās no kļūdam pats. Moderātors lai ir kā skolotajs, kas nedaudz pabaksta un aizrāda par pārkāpumu. Ja moderātoram ir jārīkojas pēc konkrētas un stingras likumdošanas, tad nekas labs nesanāk, jo arī RL nevienam nepatīk menti :D!

#5 Rintins

Pozitīvi lādēts!

• Boss
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 790 Raksti:
  • Atrašanās vieta:RintinS
  • Intereses:Ielu Vingrošana!
  • POTW Uzvaras:2

Sarakstīts 15 September 2011 - 10:31

Skatīt rakstuBuzz 12 September 2011 - 19:36 rakstīja:

Varbūt iedod piemērus, kuri noteikumi tev šķiet par stingru?Man nu nemaz nav sajūta, ka es atrastos skolā.Visas šīs rakstības detaļas dod daudz vieglāk un ātrāk saprast otra rakstīto! ;)

Varbūt aizej un izlasi noteikumus.
Es labāk lasu mazliet greizākus rakstus nekā nelasu vispār, jo pašreiz liela daļa lietotāji, kas šeit ir bijuši ir aizbēguši tādēļ vien, kad šeit par katru sīkumu piekasās.
Punkta vietā smaidiņš +W
Nav ielikts pareizi komants +W
Nav sākts kāds teikumus ar lielo burtu +W
Un tādā garā.

Vispār Gii, tava ideja ir diezgan laba . Būs jāparunā ar Greg`u par šo

#6 kamambers

Ne viss ir tā, kā izskatās...

• Boss
  • PipPipPipPipPip
  • 192 Raksti:

Sarakstīts 15 September 2011 - 13:14

Vaina nav noteikumos, bet regulatoros, kas piešķir +W par katru sīkumu. Ir n variantu, kā rīkoties šādos gadījumos arī bez % piešķiršanas. Tomēr no savas pieredzes varu teikt, ka noteikumu atvieglošana vai pat atcelšana neradīs tādu aktivitātu, uz kādu jūs kā uz brīnumlīdzekli cerat. Bezjēdzīgu un nelasāmu rakstu skaits gan pieaugs lavīnveidīgi.

Vajadzību sakārtot noteikumus (tāpat kā vēl neskaitāmas citas lietas) tas neatceļ.

#7 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:

Sarakstīts 15 September 2011 - 17:46

Kaut kā neesmu redzējis, ka par komatiem, vai smaidiņiem komatu vietā liek +W.Parasti dod brīdinājumus.
Varbūt aizej un izlasi noteikumus.
Izlasīju, ko nu?!Tik un tā nesaprotu, kas tev tajā visā šķiet tik briesmīgs.Visos populāros CS forumos ir stingri noteikumi,bet tu te gribi kaut kādu pokemonu valstību uztaisīt.Čali, es te netaisos sēdēt 24/7 un labot visus postus un rakstus.Ir 21. gadsimts,un nav vairs tie laiki,kad rakstīja neeezin,dvj chal rit ejam kapaat kontru ok?VaI ArĪ kAuT KaUtKo CiTu!

#8 Pokie

Morālā inde!

• Biedrs
  • 1070 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Jelgava
  • UD Uzvaras:3

Sarakstīts 15 September 2011 - 20:00

Čel dēļ šitādiem "vijiboniem" arī cilvēki nevēlas uzturēties. Ienāk forumā un viss ko var izlasīt ir tikai tas kā cits citu noliek - delekāti cenšoties . :D FUN!

#9 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:

Sarakstīts 16 September 2011 - 21:17

:D da labi,Pokie :D Te vien tik tāda mutes braukāšana vien ir! Ja vēlies kaut kaut kādas pārmaiņas,tas attiecināms uz Rintinu,tad dod normālus un konkrētus norādījumus,nevis globāli.Tu vēlies lai tiek dzēsti visi noteikumi?Kāds no tā būs labums?Forumā valdīs haoss,un viss.Pilnīgi pagaidām neredzu jēgu tavam rakstam.Manispēc apvainojies,vai arī ņem visus noteikumus,un ieraksti, kā tu tos gribētu,un kā tie labāk strādātu,tad arī citi izteiks savu viedokli, un nonāksim pie vidusceļa, nevis nu tād tūlīņ sāksim te visu dzēst, un pētīsim, kas te tagad notiek, būs cilvēku, vai nebūs.pīs aut dūd! :*

#10 vividy

Tik daudz cik nevienam

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPip
  • 479 Raksti:

Sarakstīts 22 September 2011 - 14:47

Kā es ienāku foruma, tā tik lasu ka Buzz atkal ar kadu diršās. :D
Jus savas atiecibas kartotajt citur (privāti). ;)

Runājot par noteikumiem domāju, ka pilnīgu atcelšnu nevaidzētu, bet par to rekonstrukciju gan varētu padomāt.

#11 Zib3ns

Since Miesnieks

• Boss
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 894 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Jēkabpils

Sarakstīts 19 March 2012 - 22:48

Tiks ņemts vērā viss šeit apspriestais.

1 lietotājs(-i) lasa šo tēmu

0 biedri, 1 viesi, 0 anonīmi pieteikušies lietotāji