Pāriet uz saturu

Adminu aktiviāte serveros!

• Slēgta tēma Šī tēma ir slēgta
11 replies to this topic

#1 FRAGERSKY

Laiks iepazīt forumu!

• Biedrs
  • PipPip
  • 34 Raksti:
  • Dzimums:vīrietis

Sarakstīts 16 April 2011 - 23:17

Tad nu es ieteiktu, kad jums vajadzētu uztaisīt daudz stingrāku grafiku adminiem sakara ar to, kad katru dienu cs.since.lv un war3.since.lv ir pilns ar palīgprogrammu lietotajiem un ,protams, adminu nekad nav ne vienā ,ne otrā serverī iekšā tā kā esmu war3 cienītājs teikšu godīgi ,kad nav iespējams paspēlēt war3 serverī,jo ik pēc 10 minūtēm ienāk kāds jauns palīgprogrammu lietotājs un adminu ,protams, nav ,es cenšos saukt dream serverī cik vien viņš to var darīt, viņš vienmēr ienāk, bet cik es noprotu dream nav vienīgais admins uz serveriem ,kur tad jums ir visi parējie admini?
Ieteiktu jums apsvērt domu par jauniem un aktīviem adminiem ,kas var pavadīt serveri vairāk laika un ķert palīgprogrammu lietotājus un tad since brīnās, kur visa tauta paliek tauta, lēnām tiek izkliedēta sakarā ar to ,kad nav adminu, kas var sēdēt serverī un ,protams, neviens jau nespēlēs serveros, kur ir pilns ar palīgprogrammu lietotajiem !

Ceru uz atsaucību !

Sāc lietot garumzīmes, ja tev nav , tad uzstādi, šis ir pēdējais tāda tipa raksts, kuru es laboju! Ir noteikumi un tie ir jāievēro!
TT mainīts no "Nezināju kur šito rakstīt!" uz "Adminu aktivitāte serveros" ./Pokie/

Šo rakstu rediģējis slozeens: 17 April 2011 - 00:06
Tēma pārvietota -> Serveru Darbība!

#2 Pokie

Morālā inde!

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1070 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Jelgava
  • POTW Uzvaras:1
  • UD Uzvaras:3

Sarakstīts 16 April 2011 - 23:43

Adminiem ir sava privātā dzīve, jo visi mēs esam cilvēki! Ja nevar tavs draudziņš drīms ienākt serverī, tad uzņem demo un ieliec sūdzību foruma, tas tik tiešām nav ik grūti. Kā arī since vienmēr ir meklējusi jaunus un aktīvus adminus ,protams, arī saprātīgus un zinošus!

#3 FRAGERSKY

Laiks iepazīt forumu!

• Biedrs
  • PipPip
  • 34 Raksti:

Sarakstīts 16 April 2011 - 23:52

Ka jau mineju kadam privataja zina man ir UK dators un esmu versies pie meistariem ar so un atbilde ir ta pati es nevaru izmantot garumzimes jo nevar vinas nekadi uzlikt ! Taka atvainojos par to kad nav garumzimes bet ari saprotiet citus par to nevajag likt banus vai warn limeni klat par to kad es vai kada cita persona nevar izmantot garumzimes es saprotu kad citi tur raksta kautko galigi nekorekti nesakarigi bet es taks rakstu pilnos teikumos visu sakarigi iznemot bez garumzimem un mikstinajuma zimem kuras es nekad nesmu izmantojis un tas pats pa komatiem varbut mani uzskatisiet par pilnigi stulbu bet es nesmu macijies visus sitos komatus un mani vini dzive nav vajadzigi tapec ari neizmantoju vinus ! Ne nu protams es komatus varu likt bet vai jums no ta bus kads labums kad es busu salicis komatus tas lietas butibu nemaina ! Un kada tur privata dzive ? Priekskam tad adminam ir vajadzigas admina tiesibas ja vins pa menesi nevar ieiet pat 1x serveri ? Es saprotu ja tu nevari pavadit daudz laika pie cs bet nu vistmaz katru dienu kautvai uz tam pasam 5 lidz 10 minutem ieiet serveri apskatities kas tur notiek ! Nu man pagaidam nav vajadzibas likt sudzibas par citeriem jo pagaidam es visu laiku saucu dream serveri un vins godam savu darbu dara !

#4 pedoStache

Laiks iepazīt forumu!

• Biedrs
  • PipPip
  • 38 Raksti:

Sarakstīts 17 April 2011 - 00:02

Es jau labprāt uzrakstītu pieteikumu ja jūš salabotu tos sasodītos postus. Man porfilā raksta ka 33 bet vispār uz 13 sastinga...

#5 sLoZo

Sigitas vīrs

• Boss
  • 1801 Raksti:

Sarakstīts 17 April 2011 - 00:03

Nekāds grafiks adminiem netiks veidots.

Aktivitāte, vismaz forumā, pēdējā laikā ir diezgan zema - nav patstāvīgu, jaunu, pieredzējuši lietotaju/spēlētāju, kuri varētu pieteikties uz admina tiesībām.

#6 FRAGERSKY

Laiks iepazīt forumu!

• Biedrs
  • PipPip
  • 34 Raksti:

Sarakstīts 17 April 2011 - 00:03

Skatīt rakstupedoStache 17 April 2011 - 00:02 rakstīja:

Es jau labprāt uzrakstītu pieteikumu ja jūš salabotu tos sasodītos postus. Man porfilā raksta ka 33 bet vispār uz 13 sastinga...

Pedostach , katra sadala nenak klat posti ir uzlikts uz atseviskam sadalam pa kuram nak klat posti !

P.S slozen un drikstetu zinat par kuram sadalam , nak klat tie posti un pa kuram ne? Ja ir kads topiks par to varetu iedot man ludzu seit vai privati?

Šo rakstu rediģējis FRAGERSKY: 17 April 2011 - 00:05

#7 sLoZo

Sigitas vīrs

• Boss
  • 1801 Raksti:

Sarakstīts 17 April 2011 - 00:13

Skatīt rakstupedoStache 17 April 2011 - 00:02 rakstīja:

Par kādiem punktiem Tu runā?
Posti vai SIN?
Atbildēšu uzreiz par abiem - nav noteiktis skaits cik jābūt.

Skatīt rakstuFRAGERSKY 17 April 2011 - 00:03 rakstīja:

P.S slozen un drikstetu zinat par kuram sadalam , nak klat tie posti un pa kuram ne? Ja ir kads topiks par to varetu iedot man ludzu seit vai privati?

Šonakt ielikšu bildītes, cik punktus saņem par izveidotu tēmu un ierakstu konkrētajās sadaļās.

#8 FRAGERSKY

Laiks iepazīt forumu!

• Biedrs
  • PipPip
  • 34 Raksti:

Sarakstīts 17 April 2011 - 00:17

Labi , paldies par to pasu varat slegt ciet !

#9 sLoZo

Sigitas vīrs

• Boss
  • 1801 Raksti:

Sarakstīts 17 April 2011 - 01:06

Attēls
Attēls
Attēls
Attēls

#10 Elina

Zinātkārā

• Meitene Zeltene
  • PipPipPipPip
  • 144 Raksti:
  • Dzimums:sieviete
  • Atrašanās vieta:Mājās
  • Intereses:Mūzika,Dejošana (mm,jā)
    Ko tur daudz?! - ja ir jautri,tad ir interesanti.

Sarakstīts 17 April 2011 - 11:02

Es nepiekrītu tam ka admini nav aktīvi. Vienmēr kad ieeju serverī redzu pa 2,3 adminiem onlainā. Es domāju ka sinces adminiem ir galvas uz pleciem un viņi VISMAZ 1 reizi dienā ienāks serverī un paspektos kādu aizdomīgo,kaut tās būs tikai 5 min bet tik un tā tas skaitās. ;)

#11 FRAGERSKY

Laiks iepazīt forumu!

• Biedrs
  • PipPip
  • 34 Raksti:

Sarakstīts 17 April 2011 - 13:08

Nu es nezinu kā ir citos serveros , bet war3 serverī ir reti , kad admini. Labi lieki nepostosim verat lūdzu ciet šito !

Kā teiksi Boss.
Tc!
/RintiņŠ/

#12 kamambers

Ne viss ir tā, kā izskatās...

• Boss
  • PipPipPipPipPip
  • 192 Raksti:

Sarakstīts 12 July 2011 - 08:39

http://www.since.lv/...w_report&rid=12

Vai kāds ir lasījis šo ziņojumu?