Since`s War3 servera darbība
Started by FFact, Feb 21 2011 16:39
10 replies to this topic
Sarakstīts 21 February 2011 - 16:39
Sveicināti!
Šodien saskāros Since`s war3 serverī ar neikdienišķu problēmu - ieejot serverī (war3) bija liegta iespēja izvēlēties rasi (changerace), bet savukārt shopmenu 1/2 strādāja nevainojami, proti, serveris darbojas kā PUB`s + shopmenu 1/2 opcijas.
Godīgi sakot bija pat ļoti interesanti, kas arī liecināja serverī esošo spēlmaņu čata komentāri. Es domāju, ja šo ideju (PUB +shopmenu 1/2) pilnvērtīgi apstrādātu un noslīpētu līdz galam, dzimtu orģināls, autentisks serveris, iespējams vienīgais visā Latvijā.
Šī ir tika ideja, saprotams ka tās realizācija vajadzēs atvēlēt ne tikai finansiālos līdzekļus, bet paša vēlēšanos to dabūt gatavu.
P.s Pie problēmām varu pieskaitīt - access`a liegums.
Šodien saskāros Since`s war3 serverī ar neikdienišķu problēmu - ieejot serverī (war3) bija liegta iespēja izvēlēties rasi (changerace), bet savukārt shopmenu 1/2 strādāja nevainojami, proti, serveris darbojas kā PUB`s + shopmenu 1/2 opcijas.
Godīgi sakot bija pat ļoti interesanti, kas arī liecināja serverī esošo spēlmaņu čata komentāri. Es domāju, ja šo ideju (PUB +shopmenu 1/2) pilnvērtīgi apstrādātu un noslīpētu līdz galam, dzimtu orģināls, autentisks serveris, iespējams vienīgais visā Latvijā.
Šī ir tika ideja, saprotams ka tās realizācija vajadzēs atvēlēt ne tikai finansiālos līdzekļus, bet paša vēlēšanos to dabūt gatavu.
P.s Pie problēmām varu pieskaitīt - access`a liegums.
Sarakstīts 21 February 2011 - 18:44
Interesanti. vajadzētu padomāt.
Sarakstīts 21 February 2011 - 18:53
Ja gribat tad liekat pubā tā, bet lai war3 paliek tāds kā ir tagad!
Sarakstīts 21 February 2011 - 19:07
Īstenībā laba ideja, varētu pamēģināt.
Sarakstīts 21 February 2011 - 19:32
Ļoti laba ideja, biju ienācis tai brīdī, kad rases nebija iespējams izvēlēties, bet visi izmantoja shopmenu funkcijas. Bija diezgan interesanti. Domāju, ka var mēģināt!
Sarakstīts 21 February 2011 - 22:15
Uzskatu, ka ideja kā tāda nav slikta, ja vien atstāj tagadējo war3 serveri arī. BET nedomāju, ka serverī būs daudz spēlētāji, ja ņem vērā tagadējo war3 spēlētāju skaitu. Protams, var pienākt jauni spēlētāji klāt, bet no zila gaisa viņi neradīsies. (bez reklāmas utml)
Sarakstīts 22 February 2011 - 08:22
Es kā war3 nespēlētājs, tātad neitrāla persona, neatbalstītu to, vienkārši tas man nebūtu pieņemams. Es labprātāk ieteiktu šo te lietiņu, bet nu tas ir kā atsevišķš mods, bet man patīk vairāk.
Sarakstīts 22 February 2011 - 11:00
Es uzskatu ka PUB serverim ir jāpaliek tādam kāds viņš ir,jo tas ir standarta mods.Ja mainīsim, vai liksim kaut ko klāt,tad būs jāmaina attiecīgi PUB+WAR3.
Sarakstīts 22 February 2011 - 11:51
Reāli, jebkuru serveri var editot, jo PUB arī ir fun server, salīdzinājumā ar cw's. Reāli war3 neko mainīt nevajag, jo tas šobrīd ir sinces populārākais serveris, ir jādomā par pub editošanu, vai arī par jauna servera ieviešanu.
Sarakstīts 28 February 2011 - 02:01
schutzkauguri 22 February 2011 - 08:22 rakstīja:
Es kā war3 nespēlētājs, tātad neitrāla persona, neatbalstītu to, vienkārši tas man nebūtu pieņemams. Es labprātāk ieteiktu šo te lietiņu, bet nu tas ir kā atsevišķš mods, bet man patīk vairāk.
Par wa3 neizteikšos, jo diži vairs neintresē, atspēlēts.
Jā, par schutzkauguri ideju esmu ar visām 4trām par, cik zinu, tad Lv tāds serveris bija kkad baigi sen un bija ļoti populārs šis mods, tik nezinu kpc kkas tur pajuka...
Sarakstīts 23 March 2011 - 01:32
Es par. Dažas rases war3 ir pārāk apnicīgas un dažkārt gribas no tām atpūsties.
1 lietotājs(-i) lasa šo tēmu
0 biedri, 1 viesi, 0 anonīmi pieteikušies lietotāji

Šī tēma ir slēgta