Pāriet uz saturu

Ieteikums war3!

• Slēgta tēma Šī tēma ir slēgta
6 replies to this topic

#1 SnoopY

Iefiltrējies

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPip
  • 386 Raksti:
  • Dzimums:vīrietis
  • Atrašanās vieta:J-pils<>Aknīste<>Jēlgava
  • Intereses:*Alus
    *Sievietes
    *Cope
  • UD Uzvaras:1

Sarakstīts 09 October 2010 - 17:24

Vai Jums ir radies, kāpēc nav tautas iekš war3 servera??? Atbilde ir ļoti vienkārša, pieņemam ienāk kāds jauniņais serverī un viņam pretī stājas jau spēlētāji ar uzka4ātām rasēm! Man nebūtu prieka sūtīt exp vai spēlēt un mēģināt kko ka4āt, ja bieži vien pretinieku komandā ir tās uzka4ātās rases, bet baram iesācēju jāspēlē pret uber*pro spēlmaņiem!!!
Tad nu tā:
1) Kāpēc serverī av auto balance??
2) Ja neliekat auto balance, tad uzliekat tā, ka katru mapi rases ka4ā par jaunu un krietni ātrāk!

P.S 1.Nezināju, kur rakstīt šo te topiku, vajadzības gadījumā pārvietojat!
2.Ja nevar, tad nevar un verat ciet topiku vai arī idzēšat, tikai gudri nediršat(ja grib visu var, tik vai gribēšanas pietiks)!

EDIT: Tad varbūt uzlikt varētu auto team balance?

#2 Viesis_Arikonait_*

• Guests

Sarakstīts 09 October 2010 - 17:35

Es pret šito. Ja māki spēlēt tad ar 2 lvl var daudz ko izdarīt. Ja nē tad nē. Since war3 serverim nepietiek normālu spēlētāju nevis botu kas skraida nomirst un bļauj ka visiem WH vai kautkas tam līdzīgs. Un ja teikt par to ka katrā mapē no jauna kačāt expiriance tas ir galīģi garām. Tas tad vairs nebūs since. Agrāk kad bija daudz spēlētāju viss bija ok. Vēlāk uz test laiku noņēma rope, tad arī liela daļa tautas aizgāja, vēl vip uzlika un visādas citas lietas kas nepatika daudziem spēlētājiem un viņi vienkārši aizgāja uz citu serveri. Kad nebija rope es arī nespēlēju. Tātad es pret tavu priekšlikumu.

#3 Viesis_Danstons _*

• Guests

Sarakstīts 09 October 2010 - 18:08

2.Ja nevar, tad nevar un verat ciet topiku vai arī idzēšat, tikai gudri nediršat(ja grib visu var, tik vai gribēšanas pietiks)!
[/quote]

Tā jau nevajag, bet es piemēram esmu pret, tas ir pārāk jocīgi! PRET.

#4 Pokie

Morālā inde!

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1070 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Jelgava
  • POTW Uzvaras:1
  • UD Uzvaras:3

Sarakstīts 09 October 2010 - 18:26

Kačāties war3 ir ļoti viegli - vienas dienas laikā var 6lvl iegūt mierīgu un tālāk ir jau viegli spēlēt.
Tāpēc es domāju, ka vajadzētu tieši nedaudz grūtāk uzlikt , bet savākt mazāk exp!
Ja jau tā runājam par war3, tad labi būtu, ja uzliktu tā, ka visi itemi maksā mazāk un var dabūt vairāk, piemēram, pērc helm par 2000 nevis 2500 un iegūsti 7 nevis 3 helmus un tā ar visiem.

#5 Rintins

Pozitīvi lādēts!

• Boss
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 790 Raksti:
  • Atrašanās vieta:RintinS
  • Intereses:Ielu Vingrošana!
  • POTW Uzvaras:2

Sarakstīts 09 October 2010 - 18:55

Mans ieteikums ir ieviest tieši adminu rindās likumu, kad adminiem ir jāpāriet pie vājākas komandas, jo spēlējaot serveros lielākoties es biju vienīgais no adminiem, kas mētājās no vienas komandas uz otru, lai tik būtu kaut cik vieādas koamndas.
Par otro pilnīgi pret, jo tad Since zaudēs tos pašus dažus latus, ko saņem par xp.

#6 vividy

Tik daudz cik nevienam

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPip
  • 479 Raksti:

Sarakstīts 09 October 2010 - 19:52

Es varētu teikt tā ,ka dažreiz tas auto balance noderētu ,jo ir tādas reizes kad visi skilleri saiet viena komandā ,tad otrai nav nekādu izredžu!

#7 Nezinams

Jau kādu laiku kopā ar mums

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 200 Raksti:

Sarakstīts 09 October 2010 - 20:23

Vienkārši, ieviesiet autobalnce, un viss.! tas ir likumsakarīgi.!
+skaņas.

1 lietotājs(-i) lasa šo tēmu

0 biedri, 1 viesi, 0 anonīmi pieteikušies lietotāji