Pāriet uz saturu

Varbūt, bet varbūt tomēr nē?

• Slēgta tēma Šī tēma ir slēgta
27 replies to this topic

#1 ower

We can make it to the top

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPip
  • 636 Raksti:
  • Dzimums:vīrietis
  • Atrašanās vieta:Bauska
  • Intereses:Alus

Sarakstīts 09 August 2010 - 17:43

Aizvien vairāk un vairāk sāk likties, ka sinces pubu vajadzētu pārveidot nedaudz... Man ir tāda ideja, ka varētu neko daudz nemainot uzlikt kā dd2 only serveri, jo cik nu šo divu dienu laikā serverī esmu pabijis Tauta manāmi pieplūst tieši dd2 mapē. Un takā serveri neapmeklē nezkādi lielie spēlētāju apjomi kapēc gan nepamēģināt? Tauta pēc manis domām nepazūdīs jo nav jau kam pazust...

+
Piedāvāju serverim pievienot Pluginu ar tām skaņām Multi kill, Ultra kill un tā tālāk, cik serveros esmu spēlējis esmu pamanījis ka tas arī notur tautu... Kso ar;i tāds stāv virsī... Un resursus tas var teikt, ka vispār nerij...

Šo rakstu rediģējis ower: 09 August 2010 - 17:54

#2 sLoZo

Sigitas vīrs

• Boss
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1801 Raksti:

Sarakstīts 09 August 2010 - 17:55

Protams, ka tā varētu izdarīt! :)
Lai laiku pair un tad jau redzēs vai būs vairāk spēlētāju vai nē. Tad tikai pēc laika ielikt citas mapes! ^_^

Par skaņām, es tev nepiekritīšu, rij gan resursus, bet ne ļoti daudz, tāpēc tās varētu ielikt ...
Bet pagaidām nevienam nav pieejas, lai tās varētu ielikt.

Es varētu tikai DD2 mapi atstāt, ja bossi piekrīt!

#3 ower

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPip
  • 636 Raksti:

Sarakstīts 09 August 2010 - 17:56

Mapes jau nav jāņem arā mapciklā jāieliek tikai viena mape un tā ir dd2 + vajag uzlikt votemap disable vai arī atstāt tikai dd2 Un viss notiek...

#4 Harys

Forums iepazīts, nu ir laiks noteikumiem

• Biedrs
  • PipPipPip
  • 82 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Rīga

Sarakstīts 09 August 2010 - 18:11

Manuprāt sākumā tas varētu iedarboties, bet vēlāk tauta pamazām pazudīs!;)

#5 sLoZo

Sigitas vīrs

• Boss
  • 1801 Raksti:

Sarakstīts 09 August 2010 - 18:28

Darīts!

Nakts un dienas cikls - de_dust2.

#6 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Visur kur vēlos.

Sarakstīts 09 August 2010 - 18:30

Nice.Paldies sLoZo!
Un ower,skaņas jau ir ieliktas,bet nez kāpeč viņas neskan.KAd iet serverī,tad parādās ka tās skaņas lādējas.(Multikill,Ultrakill) utt.

#7 ower

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPip
  • 636 Raksti:

Sarakstīts 09 August 2010 - 18:45

Nu tad viņas ir nepareizi uzkonfigurētas serverim...

#8 prosphero

Unknown

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 286 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Unknown

Sarakstīts 09 August 2010 - 19:04

Citāts

Darīts!

Nakts un dienas cikls - de_dust2.

Nav gan darīts - tikko spēlēju aztecu kurš bija pēc mapcikla.De_dust2 serverim vajag mapes laiku nomainīt vismaz uz 90min, lai nemainās dd2 mape ik pēc 30min + un vajadzētu samainīt nosakumu uz dd2.since.lv, lai zin, ka tas ir dd2 servers.
+ esmu par skaņām!

#9 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:

Sarakstīts 09 August 2010 - 20:13

prosphero,viss ok.Tagad viss ir ok!

#10 sLoZo

Sigitas vīrs

• Boss
  • 1801 Raksti:

Sarakstīts 09 August 2010 - 21:34

Prosphero, to varētu izdarīt, bet pagaidām vēl nav pieejas visiem servera failiem!

#11 Viesis_KeMmeE1_*

• Guests

Sarakstīts 10 August 2010 - 07:48

Par tām skaņām, man nekad nelādējās tās skaņas.

Esmu par skaņām.

Jā, dd2 mapēs pieplūst tie cilvēki.Un esmu par šo esmu par :D !

#12 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:

Sarakstīts 10 August 2010 - 07:48

Lai tev kāds galvenais iedod pieeju ,un sataisi to visu..
Tauta vakarā vien bija ap 14 cilvēkiem!

#13 Viesis_ILY_*

• Guests

Sarakstīts 10 August 2010 - 16:26

Nevajaga nekādas skaņas, tas tik lieki traucē spēlēt + savā ziņā rij resursus!

#14 ower

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPip
  • 636 Raksti:

Sarakstīts 11 August 2010 - 17:45

ILY Pastāsti sīkāk cik rij šis plugins ja jau tik ļoti zini...

#15 Viesis_ILY_*

• Guests

Sarakstīts 11 August 2010 - 17:49

Priekš sinces kastes par daudz!

#16 ower

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPip
  • 636 Raksti:

Sarakstīts 11 August 2010 - 20:06

Citāts

ILY Pastāsti sīkāk cik rij šis plugins ja jau tik ļoti zini...

Varbūt tagad tu sapratīsi ko no tevis es vēlos?

#17 Nezinams

Jau kādu laiku kopā ar mums

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 200 Raksti:

Sarakstīts 11 August 2010 - 21:50

:D:D:D Hahah, nu kurš to ierosināja uzlikt dd2only , vai tik tas nebiju es.?
IlY.. ? gudriniek ej izdzes war3.. :D
Cmon, par skanam , tai ir super ideja :D:D tikai ne pub serveri !!..Bet nu.isteniba var ari pub.
Bet War3 ir 100% jābūt skaņam , jo tas ir WAR3, un es piemeram saku spelet tikaia dēļ tām skaņam , kas bija ieprieks.! Aceros, jo varak pec kartas nenomirsti jo labaka skana SUPER , tev bija mērķis tiekties pēc Fragiem..!
Bet nu Bossi jau izlems.! :)
Man jau baill postot mos vell WAR level up būss.|! ;)

#18 Viesis_ILY_*

• Guests

Sarakstīts 11 August 2010 - 22:40

ower, ko Tev tur sīkāk paskaidrot? Cik daudz rij, kad rij, kpc rij? Lol, ja saku, ka priekš Sinces kastes par daudz, tad tā arī ir. Nafig serveri lieki noslogot ar kkādām pokemoniskām skaņām?

Nezināmais, nē, nebiji gan tas Tu! Sen jau tika izskanējusi gan no manis, gan no citiem lietotājiem šāda ideja!

#19 Nezinams

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 200 Raksti:

Sarakstīts 11 August 2010 - 23:15

Nu tad noperc janu PC ntw, negribi.. ?
Tad man ir viens jautājums.
NTW vai tev ir minusi tgd.?
Vai ir + no sinces.?
Kads tolks tad taisit serveri ar 13 Slotiem. :D :D, kuri tāpat nav pilni vai labak,
sēdēt un kukot ,bet cilvēkus ta vajaga. :D
Viņi paši no sevis nerdīsisies.! vai radisies ILY. ?
Jobani vrot gudrinieki izdomajiet ka naudu vārīt neevis raudāt ka galus savilkt..!
taisat konkursus , balvas taisat varak serverus ar modiem kur naudu uzvarit nevis kaut kadu suda pub serveris kur slots pedejo reizi pasutits pirms 4 menesiem.! Grutak ka4aties war3 uzliekat tak ble domajiet ar kirbi.
Grr ka man ir apnicis , ka nevar normali paspelet jusu serveros kaut gan man vini ir viss milakie.!
@ atvainojos par lamuvardiem..! :P

#20 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:

Sarakstīts 12 August 2010 - 07:27

Tu taču pilnīgs stulbenis esi.Kādi modi?Tu vēl nesaproti,ka kaste nepavelk?tagad pagaidām viss sāk progresēt,un ir tikai jāgaida.

#21 Kasias

Biedrs

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 270 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Jaunpils

Sarakstīts 12 August 2010 - 12:02

Buzz, tie modi domati piemeram tā ka ar pliku pubu, naudu nenopelnis, bet piemeram ar war3 gan, jo tur citi pasuta exp, naudu utt.
Un par kasti runājot, nu labi kaste mums ir veca un nespej vairs tik daudz pavilkt, bet var jau uztaisit serveri un turet uz pc, neticu ka jums visiem ir tik vaiji pc, ka nespetu serveri noturet!

#22 Nezinams

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 200 Raksti:

Sarakstīts 12 August 2010 - 13:52

Buzz stulbs vari but tikai tu , !
Kads progres. tu idiot, no tevis te ne smakas nebija , kad since full serveri bija ,
un kas tgd ir 13 SLOTU serveris kura spele 5 ne 4 cilveki nu tev afigenijs Progres. :D
Nu Ok gaidisim to progresu kad cilveki juram skries.. :D
Tu nesaproti cilvekus vajaga piesaistit ar viss kaut kadam metodem nevis ar plikiem serveriem , ZAUDET TAPAT VARIS nav ko Skanas tik loti noslogo serverii .. :D ?

Šo rakstu rediģējis ILY: 12 August 2010 - 14:01
+W

#23 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:

Sarakstīts 12 August 2010 - 15:26

Smakas nebija?Es par 2 mēnešiem vēlāk Sincē ienācu,un ne smakas nebija? ;]]
Nerunā ja nezini.Dienā ir stabila tauta,ap 5x5 5x6 utt.Es esmu biežāk serveros,tālab arī varu kaut ko izanalizēt.Pagaidām PUB ir kļuvis daudz apmeklētāks,nekā pirms tam.Un beidz rakstīt,kā tads 5gadīgs bērns.Pat KeMMe labāk par tevi raksta.

Kasias:
Viņš teica:Taisiet serverus ar daudziem modiem''.Cik viņš grib tos serverus redzēt?5?
Mums šie divi jau velkas,kur nu klāt kādus modus,ja pat nevar ielikt skaņas?

#24 Schemer

Bargais onkulis

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 762 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Jelgava

Sarakstīts 12 August 2010 - 15:55

Da, ko Jūs tur pīkstat un čīkstat, serveros adminus vispār neredzu, 3 dienu pēc kārtas aktīvi paspēlēju Pubā un nedaudz war3 serverī, un pa visu šo laiku adminu darbību serveros neesmu manījis, vienīgias silence spēlē pa pāris stundām dienā. Man ir jautājums, kur tad ir pārējie admini? Ko tad neuzņemat jaunus spēkus, aktīvus radošus jauniešus savā kolektivā? Pa šitām 2 dienām, kopš tika uzlikt dd2 mods uz Puba, man arvien vairāk sāk apnikt spēlēt tur un pie tam es neesmu vienīgais, no daudziem spēlētājiem esmu dzirdējis frāzi "Nu nejau atkal dd2". Ko tad Jūs tur pievilinat ar to dd2? Sīkus perdeļus, kuri citu mapi nemaz neatpazīst? Augstākais, ko esmu redzējis serverī bija 13 spēlētāji uz 10 min, pārējo laiku skraida 2x3 , 3x3 vai labākajā gadījumā 4x4.
Vaig svaigus adminus, kuri būs savu uzdevumu augstumos. Manuprāt, labākais risinājums būtu uzlikt atpakaļ vismaz kādas 5-9 def mapes un pieņem svaigu gaļu, kas no sākuma kontrolētu serveri, kā serverī mazāk tautas, lai maina uz ice vai poll, lai salasās tauta un varētu bliez lielās kartes. Saņematies, saprotams, ka resursi sincei pasliktinās, bet vienmēr var tai visā rast kompromisu. Es nesaprotu biju tikai 5 mēnešus projām un viss vēl puslīdz notikās, tagad izskatās, ka Jūs atkal esat noslīdējuši līdz 0.
Buzz tu apgalvo, ka katru dienu tik aktīvi spēlē, bet kā neredzu tevi serverī, tā neredzu, vienreiz pa 3 dienām mums laikam sakrita laiki, bet tad tu arī maksimums 10 min uzspēlēji un aiztinies. Tā ir tava aktivitāte? Administrācija, sāciet reiz kontrolēt situāciju, patreiz izskatās pēc kārtējā haosa sincē!!
Un ko Jūs braucat virsū uz Nezināms? Cilvēks arī tāpat kā es neesam bijuši šeit labu laiku, cilvēks cenšas pasviest idejas, bet Jūs viņas ņemat un vienkārši noniecināt, vai pasakat, tas jau bija izrunāts. Vēl joprojām kādam jāpasprēgā, atkal vecie gājieni. Labāk apsēžieties kopā un padomājat, kur ko vēl varētu ieekonomēt, runājot par tām skaņām, tā nebūt nav slikta ideja. Pilnīgi piekrītu Nezināms, ka tas varētu izdoties, vienīgi vajag padomāt kā to pluginu varētu aizvietot ar kādu no pašreizējiem, varbūt kaut kas nevajadzīgs vēl ir aktivizēts, ko varētu atslēgt un ieslēgt skaņas serveros, kas tieši būtu labs veids kā pievilināt tautu!!!

#25 Nezinams

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 200 Raksti:

Sarakstīts 12 August 2010 - 16:25

Es tev saku shemer. Kad te joprojam veca valdiba ir , kā kads mēģina kaut ko ieteikt , atkal sākas nolikšana .!
Kāds tolks tad vispār ir turet šito SINCI.?
Kapēc mēs serverus nevaram turet uz cita PC.?
Vajaga Refreshot visu sinci un sāk visu no jauna.(manas domas.)
Shem. nelieto vardu 0 (nulle) man 60% WARN level up par vadiem tādiem. :)
Vispār foruma aktivitate , nav vienkarshi nav, skatos ILY kaut cik vel kaut ko mēgina izdarit.
Kur ir mūsu ZIBENS.. ?
Es nesaprotu , kā agrak vareja uzlikt skanas tgd vairs nē serveri krutaki palikushi vai kas.|? :D
Tas to4na vajaga visiem izdomat beidzot vai ir tolks vispar atstat to sinci vai ne.?
Galu gala NTW tak ari grib kādu labuminu no šiem 2 gadiem.!
Saliekam galvas kopa un beidzot sākam domat.. Grrr

Šo rakstu rediģējis Nezinams: 12 August 2010 - 16:25

#26 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:

Sarakstīts 12 August 2010 - 18:05

Da ko tu stāsti Schemer?Es katru dienu serveros pavadu,kā minimums 2 stundas.Es tur vienīgais ko redzu no adminiem ir ILY.Un tad mēs kopā kaut kā kruķamies..Es arī tevi neesmu redzējis serverī.Tur arī ir problēma ka atkal stati noplīsuši,tā tu redzētu manas stundas,un manu aktivitāti,jo citi te vispār serverī nav ienākuši ilgu laiku.War3 serverī es tik daudz nespēlēju,bet PUB gandrīz visu laiku.Un ja vēl tam netici,ieej PUb serverī,un uzrpasi kādam,vai Buzz ir aktīvs! ;)

#27 Schemer

Bargais onkulis

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 762 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Jelgava

Sarakstīts 12 August 2010 - 23:02

Skatīt rakstuBuzz 12 August 2010 - 18:05 rakstīja:

Da ko tu stāsti Schemer?Es katru dienu serveros pavadu,kā minimums 2 stundas.Es tur vienīgais ko redzu no adminiem ir ILY.Un tad mēs kopā kaut kā kruķamies..Es arī tevi neesmu redzējis serverī.Tur arī ir problēma ka atkal stati noplīsuši,tā tu redzētu manas stundas,un manu aktivitāti,jo citi te vispār serverī nav ienākuši ilgu laiku.War3 serverī es tik daudz nespēlēju,bet PUB gandrīz visu laiku.Un ja vēl tam netici,ieej PUb serverī,un uzrpasi kādam,vai Buzz ir aktīvs! ;)

Man nav nevienam nekas jāprasa, es balstos tikai un vienīgi uz to ko redzu, tā kā nevajag man šos gudros stāstus es kā minimums 2 stundas esmu serverī dienā. Es šajās dienās nobliezu 3-5h no vietas un no adminiem ne smakas. Dabīgi varbūt laiki nesakrita, bet tas tāpat nav normāli ka 3-5h laikā neviens vienīgs admins nav bijis serveros. Te nu es teikšu administrācija dariet ko lietas labad!!!

#28 sLoZo

Sigitas vīrs

• Boss
  • 1801 Raksti:

Sarakstīts 12 August 2010 - 23:36

Slēdzu ciet, jo šajā tēma jau sen nebija ko runāt!
Šīs tēmas izveidotājs ower, gribēja tikai izrunāt domu, lai Pub serverī tiktu atstāta tikai dd2 mape! Tā nu es izdarīju.

Laiciņu vēl paskatīsimies kā ies un tad skatīsimies tālāk, kas tiks mainīts, kas tiks pievienots u.tt.

Vai ielikt serverī skaņas, kāpēc ielikt vai arī nelikt, par to tiks diskutēts vēlāk!

1 lietotājs(-i) lasa šo tēmu

0 biedri, 1 viesi, 0 anonīmi pieteikušies lietotāji