Sarakstīts 12 August 2010 - 15:55
Da, ko Jūs tur pīkstat un čīkstat, serveros adminus vispār neredzu, 3 dienu pēc kārtas aktīvi paspēlēju Pubā un nedaudz war3 serverī, un pa visu šo laiku adminu darbību serveros neesmu manījis, vienīgias silence spēlē pa pāris stundām dienā. Man ir jautājums, kur tad ir pārējie admini? Ko tad neuzņemat jaunus spēkus, aktīvus radošus jauniešus savā kolektivā? Pa šitām 2 dienām, kopš tika uzlikt dd2 mods uz Puba, man arvien vairāk sāk apnikt spēlēt tur un pie tam es neesmu vienīgais, no daudziem spēlētājiem esmu dzirdējis frāzi "Nu nejau atkal dd2". Ko tad Jūs tur pievilinat ar to dd2? Sīkus perdeļus, kuri citu mapi nemaz neatpazīst? Augstākais, ko esmu redzējis serverī bija 13 spēlētāji uz 10 min, pārējo laiku skraida 2x3 , 3x3 vai labākajā gadījumā 4x4.
Vaig svaigus adminus, kuri būs savu uzdevumu augstumos. Manuprāt, labākais risinājums būtu uzlikt atpakaļ vismaz kādas 5-9 def mapes un pieņem svaigu gaļu, kas no sākuma kontrolētu serveri, kā serverī mazāk tautas, lai maina uz ice vai poll, lai salasās tauta un varētu bliez lielās kartes. Saņematies, saprotams, ka resursi sincei pasliktinās, bet vienmēr var tai visā rast kompromisu. Es nesaprotu biju tikai 5 mēnešus projām un viss vēl puslīdz notikās, tagad izskatās, ka Jūs atkal esat noslīdējuši līdz 0.
Buzz tu apgalvo, ka katru dienu tik aktīvi spēlē, bet kā neredzu tevi serverī, tā neredzu, vienreiz pa 3 dienām mums laikam sakrita laiki, bet tad tu arī maksimums 10 min uzspēlēji un aiztinies. Tā ir tava aktivitāte? Administrācija, sāciet reiz kontrolēt situāciju, patreiz izskatās pēc kārtējā haosa sincē!!
Un ko Jūs braucat virsū uz Nezināms? Cilvēks arī tāpat kā es neesam bijuši šeit labu laiku, cilvēks cenšas pasviest idejas, bet Jūs viņas ņemat un vienkārši noniecināt, vai pasakat, tas jau bija izrunāts. Vēl joprojām kādam jāpasprēgā, atkal vecie gājieni. Labāk apsēžieties kopā un padomājat, kur ko vēl varētu ieekonomēt, runājot par tām skaņām, tā nebūt nav slikta ideja. Pilnīgi piekrītu Nezināms, ka tas varētu izdoties, vienīgi vajag padomāt kā to pluginu varētu aizvietot ar kādu no pašreizējiem, varbūt kaut kas nevajadzīgs vēl ir aktivizēts, ko varētu atslēgt un ieslēgt skaņas serveros, kas tieši būtu labs veids kā pievilināt tautu!!!