Pāriet uz saturu

Pamainīt Pubu ?

• Slēgta tēma Šī tēma ir slēgta
28 replies to this topic

#1 ntw

Gray

• Īpašnieks
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1238 Raksti:
  • Dzimums:vīrietis
  • Atrašanās vieta:Denmark

Sarakstīts 06 June 2010 - 10:06

Čau.
Lieta ir tāda, jācenšas samazināt servera apgriezienus un palielināt spēlētāju skaitu.
Nu lai nu kā - man te rodas jautājums, cik svarīgs jums ir tas pustukšais pubs ?
Negribu jau viņu baigi mūdot vai ko taml. - vienkārši varbūt pārtaisam vinu par šaujamserveri ? t.i. Ar kādiem 14 slotiem un 24/7 aim/fy/dm & visādas citādas mazās kartes ?

Nu tāda ir tā mana ideja.

p.s. Šī nav diskusija par to kādu modu varētu uzlikt pub vietā, šī diskusija ir par to - vai mainīt Pubu pret manu ieteikumu, vai nē. Ja man būs jālasa spums un offtupiks - vārnošu. Gribat apspriest kādu mūdu likt vai ko taml - taisiet paši savu topiku.

#2 Zib3ns

Since Miesnieks

• Boss
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 894 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Jēkabpils

Sarakstīts 06 June 2010 - 11:52

Nu nezinu gan.
Var jau pamēģināt, kādu mēnesi palaist to, un tad skatīties. Jo pareiz saki, ir jāmeklē, kas varētu piesaistīt un noturēt, un noteikti tā nav šī since. Tāpēc uz priekšu.
Esmu par.

#3 Viesis_1DoL_*

• Guests

Sarakstīts 06 June 2010 - 12:56

NU nezinu gan vai tas, ko manīs, tās mazās mapes.Jo ir spēlēts dikti un daudz citos serv, mazās mapes, tautu nevisai piesaista mazās mapes.Nu, bet kā jau zibens teica var jau mēģināt.

#4 Sirual

had a dream - i was king

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 868 Raksti:
  • Atrašanās vieta:pie datora
  • Intereses:http://signup.wazzub.info/?lrRef=11e52
  • UD Uzvaras:1

Sarakstīts 06 June 2010 - 14:35

Neko nedarot,nekas nemainīsies - pamēģināt var,jo šādi sēžot uz vietas un skatoties kā pa pubu skraida 5i cilvēki tie neuzradīsies vairāk.

P.S. Varbūt vēl + nomainīt servera nosaukumu,jo domāju ka +/- lielie CSeri zin kas ir since.lv un vismaz pāris reižu ir ienākuši serverī. Ja būtu cits nosaukums serverim,tas būtu stimuls visiem citiem ienākt un paskatīties ar domu - "oo jauns serveris".

#5 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Visur kur vēlos.

Sarakstīts 06 June 2010 - 15:08

Es esmu ar mieru.Mainam uz Grega piedāvāto modu.Cik saprotu CSDM.Vajag kaut ko jaunu un aizraujošu,bet ja šis mods izgāzīsies tad mainam atpakaļ uz PUB serveri.

P.S.Piekrītu Sirual`am,lai maina nosaukumu.Varētu izdomāt kaut ko jaunu,un kaut ko tādu,kas piesaistītu spēlētājus.

#6 SnoopY

Iefiltrējies

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPip
  • 386 Raksti:
  • Atrašanās vieta:J-pils<>Aknīste<>Jēlgava
  • Intereses:*Alus
    *Sievietes
    *Cope
  • UD Uzvaras:1

Sarakstīts 06 June 2010 - 17:42

Es +1
Jo, tāds servers būtu ideāls, lai trenētu reakciju, jo šeit tīri un veikli jāšaudās, viena kļūda Tu dead!

#7 Sinonims

Since.lv

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 172 Raksti:
  • Dzimums:nav norādīts

Sarakstīts 06 June 2010 - 18:02

Piekrītu Buzz un Sirual,bet tad jau jāmaina mājaslapai nosaukums,bet varbūt visi domātu jauns projekts būtu atkal tauta kā agrāk,protams tas prasaa laiku,varētu uzlikt dd2 modu!
Ko saki Greg par šādu ideju?

#8 sLoZo

Sigitas vīrs

• Boss
  • 1801 Raksti:

Sarakstīts 06 June 2010 - 21:21

Jā, esmu par šo ideju! :)
Būtu interesanti skaidrīt tikai pa mazajām mapēm!

Buzz, tu atkal izcelies, kāds csdm. Runa iet par pub, viss paliks tāpat, tikai tiks izņemtas lielās mapes un samazināts slotu skaits.
Outblow, tu arī biku izcelies ar savu lasīšanas prasmi! Attēls

#9 Hardstyler

Kāmīšu Dievs

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 257 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Latvija,Rīga
  • Intereses:Tehnika,spēles,meitenes.

Sarakstīts 06 June 2010 - 22:41

Sežu es mājās,un lasu jūsu rakstus,un domāju "a kur viņi bija kad PUBā ir 8x8 vai 9x9?",es esmu PRET,tavu ieteikumu Greg,jo uzskatu ka PUB ir jāatstāj.

#10 schutzkauguri

|Freedom|

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 794 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Jūrmala,Kauguri

Sarakstīts 07 June 2010 - 09:30

Pilnīgi pret, labāk pustukšais pub, nekā pastulbs mazo mapju serveris. Pub ir vienīgais kādēļ šeit uzturos, ja nebūs tā, domāju daudzi no šīs vietas kārtējo reizi ies prom. Un vispār domāju, vajag izņemt mazās kartes ārā, lai cikls iet savu taku, bez mazajām kartēm, Atkal nonāksim 2009. gadā, kad nebija šīs jaunās kartes iekšā un bija labāk, vismaz nebija nekādas problēmas ar slotiem utt...
Ja mēģināsiet, noraksiet sevi, serveris būs pilns ar iesācējiem, un atkarīgajiem, kas viņus šaus!

#11 Prototips

Kas meklē, tas atrod!

• VIP
  • PipPipPipPipPipPip
  • 487 Raksti:
  • Atrašanās vieta:PURVCIEMS
  • Intereses:Slēpņošana, snowboardings, volejbols, futbols, basketbols, hokejs, ielu vingrošana, vienkārši sportiskas aktivitātes.

Sarakstīts 08 June 2010 - 01:36

Mož atnāks kāds jauns, bet puse aizies. DOmaju nav jēgas.
Ideja nav ļoti slikta, bet labāk lai paliek tas pub.
Tās mazās mapes apnīkas ātri vien!

#12 Pokie

Morālā inde!

• Biedrs
  • 1070 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Jelgava
  • POTW Uzvaras:1
  • UD Uzvaras:3

Sarakstīts 08 June 2010 - 08:55

Es esmu Pret šo ideju, jo pēdējā laikā Pub serverī tauta ir pietiekoši daudz un tajās pazīstamajās mapēs ( dd2, inf, dd, nuke, tuscan ) ir arī 9x9, 8x8 , tāpēc uzskatu, ka nevajag likt tās mazās mapes ,kuras vēl pietam ātri apnīk!

#13 Zib3ns

Since Miesnieks

• Boss
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 894 Raksti:

Sarakstīts 08 June 2010 - 09:25

Nedaudz ne pa tēmu.
Pokie, atbildot uz tavu teikto, gribētu teikt ka rekur ir kārtējais pierādījums sūdīgajai servera/projekta kvalitātei. Kāpēc? Tāpēc, ka tauta, kā tu teici 9x9 vai 8x8, ir tikai DD;DD2;Nuke;Inferno u.t.t. jeb populārajās mapēs. bet ir serveri, kur tauta ir vislaik.
Tas nozīmē, ka vajg ko pamainīt vai uzlabot, un no tā, ka mēs pamēģināsim sliktāk jau nebūs. Ja neizdosies pamainīs apakaļ uz PUB.

#14 schutzkauguri

|Freedom|

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 794 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Jūrmala,Kauguri

Sarakstīts 09 June 2010 - 15:59

Zib3ns 08 June 2010 - 09:25 rakstīja:

Nedaudz ne pa tēmu.
Pokie, atbildot uz tavu teikto, gribētu teikt ka rekur ir kārtējais pierādījums sūdīgajai servera/projekta kvalitātei. Kāpēc? Tāpēc, ka tauta, kā tu teici 9x9 vai 8x8, ir tikai DD;DD2;Nuke;Inferno u.t.t. jeb populārajās mapēs. bet ir serveri, kur tauta ir vislaik.
Tas nozīmē, ka vajg ko pamainīt vai uzlabot, un no tā, ka mēs pamēģināsim sliktāk jau nebūs. Ja neizdosies pamainīs apakaļ uz PUB.

Ar šito pamainīšanu visu var sačakarēt, ja būs tikai mazās kartes, visticamāk arī tā būs.

#15 ower

We can make it to the top

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPip
  • 636 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Bauska
  • Intereses:Alus

Sarakstīts 10 June 2010 - 11:40

Es zinu kā tas būs Pamainīs nosākuma būs ok pazudīs tauta atkal pamainīs un viss būs ok.. pazūdīs tauta atkal vajadzēs pamainīt. Un cik tad daudz reizes pamainīs? Es uzskatu, ka pubam jāpaliek...

#16 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Visur kur vēlos.

Sarakstīts 10 June 2010 - 13:34

ower uzskatīt tu vari daudz ko,bet es netaisos spēlēt pustukšā serverī.Attēls

#17 Zib3ns

Since Miesnieks

• Boss
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 894 Raksti:

Sarakstīts 10 June 2010 - 13:45

Jefiņi!
Runa te neiet par nosaukuma maiņu, kas manuprāt, ir nepieņemami.!
bet gan par to vai serveri mainīt no PUB uz kādu mazo mapju serveri vai nē!

Tā kā, atbildīgās personas, varat te pusei salikt vārnas. Runa te neiet par modiem vai ko citu bet gan par pašu serveri! :D

#18 Gii

Vietējais

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 751 Raksti:
  • POTW Uzvaras:1
  • UD Uzvaras:2

Sarakstīts 23 June 2010 - 03:52

Nu sincei tā vienmēr ir bijusi problēma, ka nevar savākt pilnus serverus un pēc kāda laika nevar pavilkt. NU es uzskatu, ka ir jādara, kas jādara jeb ko spiež apstākļi.

#19 Viesis_WhiteNFluffy_*

• Guests

Sarakstīts 23 June 2010 - 10:40

Varbūt DD2Land mest tad virsū? Jo tāpat varteikt tikai DD2 tiek spēlēts.

#20 prosphero

Unknown

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 286 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Unknown

Sarakstīts 23 June 2010 - 10:51

Uzskatu, ka ir jaastāj pubs servers un vienkārši viņš nedaudz jāuzlabo.Varētu kārtīgi salikt visas mapes, izskatīt kuras tik tiešām spēlē un kuras nespēlē.Vajag dienas ciklā samest atpakaļ defoultās mapes ko visi spēlē un zin, jo ja serverī ir kkadi 3x3 viņi tak negaidīs +-3,4 min, lai nokačājas kkada mape + kuru viņi nezin.Būs tauta serverī tad arī domas par kkadām jaunām, interesantām mapēm.
Varētu serverī uzlikt pluginu(vai nez kas tas ir) kur ja tu nošauj laikam 4kill tad ir skaņas Multikill, Monsterkill utt domāju, ka tas vēl pieturēs publiku serveros, jo zinu, ka daudziem tā lieta patīk un pats arī esmu viens no viņiem.
Vajadzētu vēl gag flagu sataisīt, jo kad tu kādu gago tad nogagojas automātiski vairāki vai arī visi un nav īpaši patīkami, ka ir kluss servers..
Runājot vēl par forumu varētu noņemt nost to Green skinu kurš ir automātiski orģinālais kad 1mo reizi ienāc forumā, jo viņš vienkārši ir atbaidoš un pretīgs. Pats sēžu caur defoulto skinu man jau tas netraucē, bet atceros, ka 1mo reizi nācu šeit man jau tad viņš nepatika un zinu, ka citiem arī nepatīk..

#21 Viesis_WhiteNFluffy_*

• Guests

Sarakstīts 23 June 2010 - 13:46

Piekrītu, vajaga izņemt dažas def mapes, kuras vispār nespēlē, bet tomēr ir arī nepieciešams jau tagad jaunas mapes, bet risinājums tomēr paliek kādu iepriekš teicu, ievietot ātro lejuplādi, jo nevar takš spēlēt tikai kaut kādas 5 mapes, kuras visu laiku uz apli ir, kuras admini liek. Protams, liek, jo viņās tikai tauta sanāk, pārējās mapēs uzreiz pazūd... :)

prosphero, tas ir plugs, šo domā!

#22 Oakley

Biedrs

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 319 Raksti:
  • Atrašanās vieta:lv

Sarakstīts 23 June 2010 - 13:51

Labprātāk spēlēju CSDM nekā mazās mapes.
CSDM vienmēr pilni tapēc tas arī būtu labs variants, bet nu, labāk tiešām visu sataisīt , nevis tikai mazās mapes, diezgan ātri apnīk, ja daudz tautas, tad priecē uzraut kādu dd2, inferno, or smth like that.

Tapēc , pievienojos domai piečinīt serveri!

#23 Viesis_WhiteNFluffy_*

• Guests

Sarakstīts 25 June 2010 - 23:39

CSDM nav vienmēr pilni, bet gan DD2Land'i ir vienmēr pilni. ;)
Varbūt tiešām uzlikt DD2Land? (esmu par) Lai kādu laiku pastāv un tad skatīties vai pāriet atpakaļ uz pub, vai palikt pie DD2Land. Man jau vienalga, vai DD2Land vai pub, bet ja pub, tad vajaga kārtīgas mapes. ;)

P.S. Kas vispār tā par kommūnu, ja nav PUB'a? hah! Pubam jebkurā gadijumā agrāk vai vēlāk ir jāpastāv!

#24 Finetti

Forums iepazīts, nu ir laiks noteikumiem

• Biedrs
  • PipPipPip
  • 73 Raksti:
  • Intereses:Meitenes. :)

Sarakstīts 09 August 2010 - 11:35

Piekrītu ILY domai par to, ka varētu uzlikt DD2land, jo tie parasti tiešām ir pilni!

Un jā, vēl varētu tās skaņas. Ja paliek pub ar jaunām mapēm, tad vajag ātro lejuplādi!

#25 sLoZo

Sigitas vīrs

• Boss
  • 1801 Raksti:

Sarakstīts 09 August 2010 - 13:35

Skatos, ka pāris lietotāji nav izlasījuši līdz beigām:

Greg 06 June 2010 - 10:06 rakstīja:

p.s. Šī nav diskusija par to kādu modu varētu uzlikt pub vietā, šī diskusija ir par to - vai mainīt Pubu pret manu ieteikumu, vai nē. Ja man būs jālasa spums un offtupiks - vārnošu. Gribat apspriest kādu mūdu likt vai ko taml - taisiet paši savu topiku.

Es, tos, kuri neizlasīja vai vienkārši domāja, ka nekas nebūs, savārnošu tagad! ;)
Kuri tie bija - paši skatamies, kuriem ir tā svītriņa garāka un tumšāka!

#26 nucles

Jau kādu laiku kopā ar mums

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 257 Raksti:

Sarakstīts 09 August 2010 - 16:14

Es arī domāju, kad prātīgāk būtu mēģināt kā būtu, ja pārtaisītu par dd2Land, jo pārsvarā visi dd2landi daudzmaz pilni + ten administracija aktīva un viss tiks kontrolēts.

Finneti, tās skaņas tik traucē un serveris tiek izkropļots, parastakais dd2land da best!

#27 Finetti

Forums iepazīts, nu ir laiks noteikumiem

• Biedrs
  • PipPipPip
  • 73 Raksti:
  • Intereses:Meitenes. :)

Sarakstīts 10 August 2010 - 12:13

Nucles ja ir DD2land, tad skaņas nevajag, piekrītu.

Es biju domājis, ka liekam skaņas ja atstāj PUB. ;)

#28 PartyPaPa

Laiks iepazīt forumu!

• Biedrs
  • PipPip
  • 24 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Aizkraukle
  • Intereses:Meitenes, īpaši viena ^^

Sarakstīts 10 August 2010 - 15:25

Nedomāju gan, ka būs spēlētāji. Labāk uzlikt uz TEST režīmu ZM+War3ft, manuprāt būtu daudz vairāk spēlētāju, protams vajadzīga laba reklāma!

Tās ir manas domas, lūdzams pārāk nekritizēt.

#29 Viesis_ILY_*

• Guests

Sarakstīts 10 August 2010 - 16:27

Nekādu ZM! Tā jau vairs nav spēle!

1 lietotājs(-i) lasa šo tēmu

0 biedri, 1 viesi, 0 anonīmi pieteikušies lietotāji