Pāriet uz saturu

JB

• Slēgta tēma Šī tēma ir slēgta
22 replies to this topic

#1 Sinonims

Since.lv

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 172 Raksti:
  • Dzimums:nav norādīts

Sarakstīts 10 April 2010 - 17:59

Sveiki gribēju ieteikt sincei jaunu cs serveri,kurš pacels sinci atkal pekās,tas ir JailBreak serveris,Latvijā tādi ir tikai divi,Found un Netwar serveri,citur pasaulē šie serveri ir izplatīti,JB ir līdzīgs PrisonBrake,ja kāds zin,cerams mana ideja realizēsies!
Apraksts par šo cs serveri:
Te būs mazs ievads, kas būtu ik katram jaizlasa, pirms sāk spēlēt JB (JailBreak) serverī.

Sargi (CT)

Visiem sargiem ir jābut mikrafonam! Ja viņiem nav mikrafons - viņi var tikt banoti/pārmesti pie ieslodzītajiem.
Sargi var nošaut ieslodzītos:

* Ja viņi uzbrūk sargam (izņemot pēdējo ieslodzīto)
* Ja viņi bēg
* Ja viņi neseko sargu komandām
* Ja viņi ieiet ieroču istabā
* Ja viņiem ir ierocis
* Ja viņi nepilda savu komandu (piem. Sargs saka lekt, bet cietumnieks pietupjas - CT var nogalināt T)

Sargi nedrīkst būt buri, kamerā, caurulē, zilajā istabā, baseinā un istabās priekš T! Sargs var nogalināt ieslodzīto par iemeslu (a.k.a. freekill)!
Pirmās un pedējās dienas vienmēr ir brīvdienas!
Sargi NEDRĪKST nogalināt pēdējo ieslodzīto, tāpēc, ka pedējais ieslodzītais var izvēlēties savu pēdejo pieprasījumu!

Ieslodzītie (T)

Ieslodzītajiem jaievero sarga komandas, bet ieslodzītais var meģināt bēgt vai nogalināt sargu. Ieslodzītie NEDRĪKST runāt pa mikrofoniem! Defektus un blokus nedrīkst izmantot!

Abi (CT & T)

Neizmantot palīgprogrammas un nereklamēt neko! Spams un floods arī ir aizliegts!
Ja Tu negribi ievērot noteikumus, Tu vari tikt banots.

Spēles:

Spēles laikā, sargs var spēlēt vairākas spēles ar ieslodzītajiem.
Pēdējais/pirmais, reakcijas spēle - Pēdējais/pirmais iesodzītais, kurš izpilda komandu, mirst.
Saimons saka - Ja sargs nesaka "Saimons saka" pirms komandas un ieslodzītais izpilda komandu - ieslodzītais mirst.
Viļņu spēle - 1 sargs izdara kaut ko un ieslodzītajam vajag darit to pašu (1 pēc 2), lai izveidotu "vilni".
Ieroču lozešana - Ieslodzītais saka noteikumus (piem. garākais uzvar, ct sak) un abi met (lozi) ieroci no 1 vietas. Zaudētājs mirst.
Tetovējumu konkurs - Ieslodzītais saka noteikumus (piem. augstākais uzvar, ct sak) un abi pūšs tetovējumus uz 1 sienas. Zaudētājs mirst.

Dienas:

Ir daudzas dienas kartes laikā.
Zombiju diena - Ieslodzītajiem atļauts nogalināt sargus un ieiet ieroču istabā, tāpēc sargiem nav atļauts nogalināt ieslodzīto par durstišanu ar nazi. Zombiju dienas laikā, ieslodzītajiem nav atļauts lekt, pietupties vai skriet - tikai klusā staigāšana. Sargs var nogalināt ieslodzīto par skriešanu, par ieroča pacelšanu, lēkāšanu vai tupšanos. Pēdējais ieslodzītais, kurš izdzīvojis var izvēlēties savu pēdējo pieprasījumu.
Brīvdiena - Parasta diena, kurā sargiem nav atļauts komandēt vai spēlēt spēles ar ieslodzītajiem. Ieslodzītajiem nav atļauts uzbrukt sargiem, iet ieroču istabā vai nēsāt ieroci! Sargi var nošaut ieslodzītos, kad rounda laiks ir atlicis 0:00 (izņemot pēdējo ieslodzīto).
Kameru diena - Ieslodzītajiem nav atļauts iziet no kameras. Sargi drīkst nogalināt ieslodzītos, ja viņi pamet savu kameru. Kameras dienas laikā, vini var spēlēt spēles, kā piemēram "Saimons saka" u.c.
Būra diena - Diena, kad visiem ieslodzītajiem jaskrien uz būri pēc sargu komandas. Viņi spēlē daudz spēles, kā piemēram "Saimons saka", pēdējā reakcija u.c. būra dienas laikā.
Paslēpju diena - Sargi atver kameras un iet atpakaļ uz ieroču istabu. Ieslodzītajiem ir 1 minute, lai paslēptos kaut kur kartē. Pēc 1 minūtes sargi iet meklet. Ja tie atrod ieslodzīto, viņi nogalina to (izņemot pēdējo).

Sodi par pārkāpumiem!

Freekill (FK) - Slay/ban no 60min līdz 10 000min!
Admin abuse - Ban no 360min līdz 10 000min!
Bezjēdzīga pļurkstēšana pa mikrafonu - Gag/ban 120min!
Palīgprogrammu lietošana - Permently ban.

Arī svarīgi zināt, ka JailBreak mods ir izveidots priekš counter-strike, kurā parasti 75% (T) un 25% (CT). CT ir ieroči, CT izvēlas dienu un komandē T, T ir tikai kulaki, T var klausīt CT komandas vai arī uzbrukt CT, bet CT tadā gadijumā ir atļauts nogalināt T, galvenais ir, lai CT ir mikrafons, ja nebūs CT tiks pārmest pie T.

#2 schutzkauguri

|Freedom|

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 794 Raksti:
  • Dzimums:vīrietis
  • Atrašanās vieta:Jūrmala,Kauguri

Sarakstīts 10 April 2010 - 18:04

Es vakar tieši uzzināju par šādu serveru esamību, ja since to spēj panest, tad piekrītu, jo man šķiet šis ir orģinālāks par DR, jaiet uz priekšu ar jaunām idejām, savādāk neizvilksim! ;)

#3 Witness

URLA

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 209 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Tu domā es zinu?
  • Intereses:Tev labāk nezināt!

Sarakstīts 10 April 2010 - 18:22

Es esmu PAR, jo tautas serveri gandrīz nau.

#4 sLoZo

Sigitas vīrs

• Boss
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1801 Raksti:

Sarakstīts 10 April 2010 - 19:26

Skyblade izdzēsu tavu postu par tiem monitoriem, padomā un sapratīsi, kāpēc!

Gribu teikt, ka esmu par šo modu, tas, ko skyblade tur ir nokopējis, pusi var samainīt pēc savas patikas un vēl piedomāt klāt, dažādas spēles vai dienas u.tt.! ;)
Man šis mods ļoti patīk un domāju, ka tautas arī būs pilns.
Tikai viena problēma ir, ka CT ir obligāti jābūt mic, lai nav visu laiku jāraksta, jo ja nac mic, tad nav interesanti. :/

Tikai nu jā, vienīgā problēma ir pings un vispār kaste, jo tad, piemēram, jālikvidē war3 un jātaisa JB, bet no war3 kaut cik nāk naudiņa, bet no šī tikai slotu un vēl kādu fīču pasūtīt ... :S

#5 pechka

Forums iepazīts, nu ir laiks noteikumiem

• Biedrs
  • PipPipPip
  • 79 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Riga / Valmiera

Sarakstīts 10 April 2010 - 19:28

Noderētu kāds jauns projekts, kas piesaistītu tautu. Atbalstu, bet ja tādējādi nepalielināsies lagi jau esošajos serveros.

#6 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Visur kur vēlos.

Sarakstīts 10 April 2010 - 20:35

Atkal jau mēs sākam fantazēt.Pats pirmais kas jādara lai paceltu Sinci ir:
*Jānopērk jauna kaste.

Mēs te varam stundām bazerēt,bet ir arī kaut kad jāsāk kaut kas darīt!
Man pašam protams patīk Prison serveris.BEt nu mēs to nevaram pacelt,ja nu vienīgi izņemot kādu serveri ārā!

#7 ntw

Gray

• Īpašnieks
  • 1238 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Denmark

Sarakstīts 19 April 2010 - 23:21

Nu tad ko - šito liekam puba vietā ?

#8 Witness

URLA

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 209 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Tu domā es zinu?
  • Intereses:Tev labāk nezināt!

Sarakstīts 19 April 2010 - 23:35

Greg nu par to vajag ļoti, ļoti labi padomāt. :thinking:

#9 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:

Sarakstīts 20 April 2010 - 08:38

Taču nē!!! Nejau PUB serverī mainīt ar šo.Mēs ar sLoZo un pārējiem esam daudzas kartes salikusas,un pagaidām serveris ir sācis progresēt,pa dien userverī ir aptuveni 14 spēlētāju.Tad jau labāk war3 mainat,jo tur nav tik daudz cilvēku!

#10 Sinonims

Since.lv

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 172 Raksti:
  • Dzimums:nav norādīts

Sarakstīts 20 April 2010 - 11:13

Tātad mana ideja ir nomainīt war3 uz JB,jo pats Witness spēlē JB,pat zinu kur,viņš mani ar tur ir ievērojis un redz kad es esmu tur aktīvs!
Greg liekam labāk JB serveri ar 31 slotu,ja protams var!

#11 sLoZo

Sigitas vīrs

• Boss
  • 1801 Raksti:

Sarakstīts 20 April 2010 - 13:24

OutBlow ... O_O

Puba vietā nekādu JB, kaut man arī šis mods ļoti patīk, bet ne Pub vietā.
Outblow, nevarētu ne ar kādu 31 slotu, jo tad lagotu kārtīgi, kad būtu pilns.
War3 vietā arī nē, jo no war3, kā jau teicu iepriekš, nāk naudiņa kaut cik.

Kā tiks palaisti Since Pub mapcikli, tad arī būs labāk spēlēt, gan pa dienu, gan pa nakti! :)

Nu vienkārši te izskatās, ka šis mods mums nespīd ...nāksies ar to samierināties.

#12 ntw

Gray

• Īpašnieks
  • 1238 Raksti:

Sarakstīts 20 April 2010 - 20:35

Tas mods ir tiešam tik superkruts, ka viņš būs točna 24/7 pilns 31/31 ?

#13 sLoZo

Sigitas vīrs

• Boss
  • 1801 Raksti:

Sarakstīts 20 April 2010 - 20:43

Latvijā pagaidām ir laikam 3 serveri ... šajos JB Latvijas serveros tauta pa dienu ir 20 cilvēki uz vakaru paliek, protams, mazāk, bet tauta ir arī pa nakti. ;)

Nu labi, Latvijā pagaidām ir vismaz 6 Jb serveri, 4 no tiem ir pa dienu un līdz naktij tā pilni ...

#14 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:

Sarakstīts 20 April 2010 - 21:26

Greg,nu to jau nevaram mēs pateikt vai viņš būs pilnībā pilns!Bet tiešām,tad mēs vēl atšķirtos no citiem projektiem,ar savu atšķirību.Un cik es zinu,kad pie drauga šo modu spēlēju uz CS:S,man ļoti patika.Piemēram ja T paceļ ieroci,tad CT jau jābūt nobindotam tekstam DROP OR DIE un ja pēc 3 reizēm viņš nenomet,tad var nošaut!

#15 ntw

Gray

• Īpašnieks
  • 1238 Raksti:

Sarakstīts 21 April 2010 - 07:28

Tad nu gan mēs ar kko atšķirsimies baigi :D
Hah :D
GIgn sarakstā ir jau 15 tādi serveri, varu saderēt. 75% noteikti, ka tukši.
Atrodat labāk kādu modu, kurš Latvijā nav.

#16 VenturA

Iefiltrējies

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 346 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Ventspils. :)

Sarakstīts 21 April 2010 - 11:09

Zinu vienu tādu modu kurš Latvijā varētu nebūt, tas ir GABEN mod. :) Ar draugu uztaisījām šādu modu uz HL serveri. Diezgan interesants. :)

#17 sLoZo

Sigitas vīrs

• Boss
  • 1801 Raksti:

Sarakstīts 21 April 2010 - 13:08

Es biju domājis, ka JB varētu apvienot ar war3 ...

Varētu būt tā, ka teroristiem ir tikai war3 spējas un viņi var izmantot šopmeņu, tikai izņemot tur mole un vēl tādas nevajadzīgas un sliktas lietas.
Domāju, ka tas būtu ļoti interesanti, ja visu kārtīgi sataisītu. :P

#18 VenturA

Iefiltrējies

• Biedrs
  • PipPipPipPipPip
  • 346 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Ventspils. :)

Sarakstīts 21 April 2010 - 13:50

Skatīt rakstusLoZo 21 April 2010 - 13:08 rakstīja:

Es biju domājis, ka JB varētu apvienot ar war3 ...

Varētu būt tā, ka teroristiem ir tikai war3 spējas un viņi var izmantot šopmeņu, tikai izņemot tur mole un vēl tādas nevajadzīgas un sliktas lietas.
Domāju, ka tas būtu ļoti interesanti, ja visu kārtīgi sataisītu. :P

Bet tam būs ļoti ilgs laiks nepieciešams!!

#19 ntw

Gray

• Īpašnieks
  • 1238 Raksti:

Sarakstīts 21 April 2010 - 16:50

Dabūniet pilnus pub un war3 serverus un uztaisīšu es jums tādu JB serveri (ar w3 ;) )

#20 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:

Sarakstīts 21 April 2010 - 17:07

Greg tu ar runā takā viss būtu tik vienkārši.
sLoZo ir viens pats,kad var ielikt kartes serverī.Viņš to visu viens nevar paspēt izdarīt.
Ienāc un paskaties,izņemot no rītiem pubā aptuveni ir 16 cilvēki!Tas ir milzīgs progress,jo pirms tam visi muka ārā jo bija apnikušas vecās kartes utt.Un arī tad kad nomainīja mapi pazuda 4-5 cilvēki,bet tagad mainot kartes visi spēlētāji paliek kā viens.Un ja šādi turpināsies,tad drīz varēsi dabūt naudu par slotiem,jo to pirks daudz vairāk cilvēki.Un,manuprāt,mēs varētu vēl vairāk pareklamēt mūsu fīčas!
Piemēram slots uz (tādām un tādām dienām).
VIP utt.Pagaidām ir liels progress,un cerams ka tā turpināsies.Bet protams par tiem pilnajiem serveriem neko nevar solīt,jo tad jau redzēs.
Kartes ir pietiekami,tagad jādomā ko vēl vajag nomainīt! ;)

#21 Gii

Vietējais

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 751 Raksti:
  • POTW Uzvaras:1
  • UD Uzvaras:2

Sarakstīts 21 April 2010 - 20:50

Nevēlos izplūsts garās runās kāpēc, tādēļ pateikšu īsi - šis mods ir pēdējais pokemonu izstrādājums........Seciniet paši !

#22 Buzz

It`s ShowTime

• Biedrs
  • 1052 Raksti:

Sarakstīts 22 April 2010 - 13:09

Nu ja jau tev to ir tik viegli izsecināt,tad varbūt padalies ar mums,kādēļ šis mods ir pok3monisks!

#23 FFact

Izturīgāks par zārka naglu

• Biedrs
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 838 Raksti:
  • Atrašanās vieta:Salaspils

Sarakstīts 23 April 2010 - 09:42

Izklausās brīnišķīgi...
Jap ir jāliek! :D
Bet nu neliekās ka viņu ir maz:
Attēls